Deltalight

Delta Light®, dat in 1989 door zaakvoerder en ontwerper Paul Ameloot werd opgericht, is vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting. Het bedrijf krijgt wereldwijd erkenning voor zijn vernieuwende verlichtingsconcepten die binnen en buiten garant staan voor een subtiele mix van sfeer, elegantie, functionaliteit en design.

De toekomst van Delta Light® is verzekerd nu Peter en Jan Ameloot samen met hun vader de leiding van het bedrijf waarnemen. Hun komst heeft het team extra dynamiek en ambitie gegeven. Eigen design, O&O, kwaliteitscontroles, tests en productie liggen aan de basis van de groei die Delta Light de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Van ontwerpen, ontwikkelen, het maken van prototypes tot en met het produceren, verpakken en opslaan: het gebeurt allemaal in het Belgische hoofdkantoor van Delta Light.

Woonpunt heeft een ruim assortiment Delta Light verlichting. Wij leveren uit voorraad of op bestelling. Voor vrijblijvend lichtadvies of een vakkundig lichtplan van onze binnenhuisarchitect kunt u gerust langskomen bij onze showroom in Zeist.

De Boxy is een echte klassieker in de Delta Light collectie. Met de lancering van The Lighting Bible 11 is deze reeks uitgebreid tot een brede en zeer functionele collectie, met zowel ronde als kubusvormige toestellen in verschillende formaten.
Het verhaal van de Boxy is begonnen met de scherp afgelijnde kubusvorm. In deze Boxy reeks kan je kiezen tussen verschillende formaten, enkele of meerdere lichtbronnen en halogen of led.
De ronde Boxy biedt nog meer keuzemogelijkheden met track, opbouw en pendelversies. Stuk voor stuk beschikbaar in verschillende kleurencombinaties.

 

 Deze maand speciale kortingsactie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

DeltaLight Spatio 111 JAC Wit

DeltaLight Spatio 111 JAC Wit

showmodel
Deltalight Flatscreen

Deltalight Flatscreen

€ 296.00 € 189.00