Perletta Carpets

Perletta heeft een fascinatie voor vloerkleden. Niet alleen vanwege de uitstraling en de diverse materialen, maar ook vanwege het traditionele handwerk. Het is een prachtig product. Het zorgt niet alleen voor samenhang in uw interieur, maar is direct ook een mooie eyecatcher in uw huis!
Al bijna 30 jaar importeert Parletta vloerkleden naar de Lage Landen. Dit vanuit alle hoeken van de wereld, uit prachtige landen als India, Nepal, Turkije en Kroatië. Met deze opgedane kennis en ervaring besloten zij 15 jaar geleden om zelf vloerkleden te laten produceren in Rabat (Marokko). Hier worden de vloerkleden, stuk voor stuk, met de hand geweven op originele en authentieke weefgetouwen. Het gebruik van natuurlijke materialen is voor hen vanzelfsprekend, omdat dit bijdraagt aan de look van de vloerkleden.Er is in deze wereld steeds meer vraag naar producten die totaal naar eigen wens geproduceerd kunnen worden. Daar is Perletta Carpets in gespecialiseerd. In de collectie vindt u een grote verscheidenheid aan structuren, materialen en kleuren. De vloerkleden kunnen op kleur, structuur en afmetingen worden aangepast, zodat het perfect op uw eigen interieur aansluit. De mogelijkheden zijn bijna oneindig.

Woonpunt heeft ruim assortiment Perletta vloerkleden. Wij leveren uit voorraad of op bestelling. Voor vrijblijvend interieuradvies van onze binnenhuisarchitect kunt u gerust langskomen bij onze showroom in Zeist.

 
Het Limone vloerkleed is met de hand geweven en heeft hierdoor een unieke uitstraling. Het vloerkleed bestaat uit een combinatie van jute en wol en wordt afgewerkt met een biesje van katoen of wol. Het Limone vloerkleed is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Met dit prachtige vloerkleed maakt u uw interieur helemaal af!Afmetingen showmodel: 200 cm x 300 cm.

 

 Deze maand speciale kortingsactie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

showmodel
Perletta Structures Mix

Perletta Structures Mix

showmodel
Perletta Pebbles

Perletta Pebbles

showmodel
Perletta Structures Mix

Perletta Structures Mix