Secto Design

Secto Design is opgericht in 1995 door Seppo Koho en Tuula Jusélius in Kauniainen, Finland. Secto was eerst gestart met de productie van meubelen van verlijmd hout. Secto heeft rond het jaar 2000 besloten om zich volledig te richten op de productie van designlampen. Een schot in de roos, zo bleek later. De lampen van Secto Design zijn inmiddels zeer geliefd in binnen- en buitenland. De lampen van Secto Design zijn te herkennen aan de heldere lijnen en architectonische vormen. De lichtbron is verstopt in het luchtige ontwerp zodat u niet direct in het felle licht kijkt.

Woonpunt heeft ruim assortiment Secto design verlichting. Wij leveren uit voorraad of op bestelling. Voor vrijblijvend lichtadvies en interieuradvies van onze binnenhuisarchitect kunt u gerust langskomen bij onze showroom in Zeist.

De prachtige Secto Octo hanglamp heeft een luchtig design en is gemaakt van hout. Dankzij de openingen wordt het licht heel prettig verspreid. De hanglamp is verkrijgbaar in 4 kleuren: natuurlijk berken, wit gelamineerd, zwart gelamineerd en walnootfineer (de kleur van het showroommodel). De Octo hanglamp heeft een diameter van 54 cm en een hoogte van 68 cm.

 

 Deze maand speciale kortingsactie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Secto Petite 4610 vloerlamp

Secto Petite 4610 vloerlamp

€ 760.00
showmodel
Secto Octo noten

Secto Octo noten

€ 820.00 € 697.00

showmodel
Secto Petite wandlamp

Secto Petite wandlamp

€ 590.00 € 531.00

showmodel
Secto Kontro

Secto Kontro

€ 845.00 € 759.00

showmodel
Secto Atto walnoot

Secto Atto walnoot