Alias

Woonpunt heeft een ruim assortiment Alias design meubelen. Wij leveren uit voorraad of op bestelling. Voor vrijblijvend interieuradvies van onze binnenhuisarchitect kunt u gerust langskomen bij onze showroom in Zeist.

Het polyesterdoek afgewerkt met PVC en zijn talrijke kleurvarianten op een constructie van geëxtrudeerd aluminium profel en spuitgegoten aluminium elementen vormen het gemeenschappelijke element van de verzameling frame-producten. De collectie is uitgewerkt in types die allemaal verschillend bedacht zijn met als doel comfort en functie te combineren. Een project met groot succes dat door de jaren heen vaak een referentie-icoon is geweest voor andere producten.

De producten van de frame-verzameling tonen een lichte maar uitgesproken toets die zich concretiseert in comfortabele stoelen. De stapelbare stoelen highframe, bigframe en frame XL, in verschillende proporties, zijn leverbaar met o...f zonder armleuningen. Ter verrijking van de variant met zitting en rugleuning in polyesterdoek afgewerkt met PVC is er de versie in leder en in stoffen bekleding voor een sobere en informele stijl.

Alias Segesta Wood

Alias Segesta Wood

Alias Rollingframe 52 - 472 bureaustoel

Alias Rollingframe 52 - 472 bureaustoel

Alias Laleggera

Alias Laleggera