Auping

Woonpunt Slaapstudio is een erkende Auping dealer en kan het gehele assortiment leveren. Onder andere bedden, boxsprings, matrassen, en nog veel meer. Kom naar de showroom om u te laten informeren.

De sfeer in je slaapkamer heeft een grote invloed op een goede nachtrust. Auping blinkt al decennia uit in design. Dit levert zowel eigentijdse, als tijdloze en kwalitatief hoogstaande ontwerpen op, waarmee je eindeloos kunt variëren en combineren. Auping streeft niet alleen naar persoonlijk en esthetisch slaapcomfort, maar ook naar de hoogste kwaliteit op een duurzame wijze. Bij Auping gaan duurzame kwaliteit, design en innovaties met recht hand in hand.

We draaien in onze slaap gemiddeld 30 keer per nacht. Daarnaast verliezen we zo'n 350 cc vocht. Voor optimaal slaapcomfort is het van groot belang dat een bed je lichaam goed ondersteunt en optimaal ventileert. Met een Auping bed begin je de dag uitgerust en energiek, en dat vaak een leven lang. Auping biedt slaapcomfort op het hoogste niveau en combineert jarenlange expertise met de nieuwste ontwikkelingen, waardoor de bedden optimale bieden en voor een zeer goede ventilatie zorgen. Hiervoor heeft Auping het unieke Auping Ventilatie Systeem (AVS) ontwikkeld.

  

* Diverse showroommodellen in opruiming. Neem contact met ons op voor meer informatie.