Brick in the Wall

Woonpunt heeft een ruim assortiment Brick in the wall verlichting. Wij leveren uit voorraad of op bestelling. Voor vrijblijvend lichtadvies en interieuradvies van onze binnenhuisarchitect kunt u gerust langskomen bij onze showroom in Zeist.

BRICK IN THE WALL®’ ontwikkelde een eigen CALCYT®-gips met verbazingwekkende eigenschappen. Met zijn hoge densiteit, hitte- en vuurbestendigheid, optimale hardheid en lichtweerkaatsingseigenschappen is CALCYT® de pleister van de volgende generatie. Het permanente onderzoek resulteerde in de productie van CALCYT®-armaturen zonder luchtgaten die na installatie gegarandeerd scheurvrij blijven. Het verlichtingsgamma bestaat uit echte randloze oplossingen. Het ontbreken van een metalen frame is niet alleen mooi.De CALCYT®-gipsarmaturen hebben dezelfde thermische uitzettingseigenschappen als gewone pleister of gipsplaten en staan dus ook borg voor een stabiele, hoogwaardige installatie zonder scheurtjes in het gips.

De randloze CALCYT®-armaturen lenen zich tot een naadloze integratie in elk interieur. En besluit u over enkele jaren om een ruimte in een nieuw jasje te stoppen, dan passen onze armaturen zich perfect aan uw wensen aan. Voor buitentoepassingen ontwikkelde Brick In The Wall het 100% waterafstotende CALCYT+®.

Brick in the Wall Indox 30 LED Spot wit

Brick in the Wall Indox 30 LED Spot wit