Silvana by Ducky Dons

Silvana gelooft dat met een persoonlijke kussen- en dekbedkeuze iedereen lekker kan slapen en daardoor de dag vol nieuwe energie kan beginnen.

Silvana is 30 jaar geleden begonnen met de ontwikkeling en productie van hoofdkussens. In 1983 werd op basis van wetenschappelijk onderzoek het eerste innovatieve hoofdkussen ontwikkeld: het Silvana Support hoofdkussen. Het Support kussen behoort nogsteeds tot het meest effectieve  hoofdkussrn met een ingebouwde neksteun.

De laatste jaren is het assortiment van Silvana flink uitgebreid om aan de grote diversiteit van wensen te kunnen voldoen. Daarnaast heeft Silvana de laatste jaren een prominente naam verworven binnen de ontwikkeling en productie van dekbedden.

Door de constante toepassing van de nieuwste technologieën blijft Silvana vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort. Zo wordt er bijvoorbeeld Outlast® materiaal toegepast aan kussens en dekbedden om de lichaamstemperatuur te reguleren en zijn er kussens ontwikkeld bestaande uit 100% gerecycled materiaal.