RAAMDECORATIE

Wij hebben bij Woonpunt interieurs een groot assortiment aan raamdecoratie van o.a. Luxaflex, Artex (De Ploeg), Interstil & JAB. Wilt u advies over hoe u uw woning sfeervoller maakt of mist u net de finishing touch, dan bent u bij Woonpunt op het juiste adres of het nu gaat om een bestaande of nieuwbouw woning, een verbouwing of een hoekje waar u niet uitkomt. 


Voor meer informatie of advies kunt u bellen naar 030-6923315.

Interieuradvies

WIJ ADVISEREN OP INTERIEUR GEBIED

Interieuradvies op locaties

Nadat er een kort introductiegesprek is gehouden waarbij de wensen van U als klant worden besproken, lopen we met U door het desbetreffende project of geven wij advies vanaf de bouwtekeningen.

Wij geven advies & tips over de beste indeling, kleuren en verlichting, en kunnen eventueel direct met de meubels schuiven voor het beste resultaat. Dit gesprek duurt maximaal 2 uur

Mocht u hierna tóch een uitgebreider schriftelijk voorstel krijgen dan is dat uiteraard ook mogelijk. De prijs hiervoor is afhankelijk van de grootte van het project en de wensen van u als opdrachtgever.

Totaal interieurontwerp

In een intakegesprek worden uw wensen met betrekking tot sfeer, indeling, meubels en afwerking besproken per ruimte. Tijdens een tweede afspraak krijgt u een presentatie van het interieurplan. Daarbij krijgt u een plattegrond voorzijn van verschillende indelingsvoorstellen. Inclusief afbeeldingen en een overzicht van de uitgekozen meubels en stoffering. Deze presentatie duurt circa 2 uur

Interieuradvies op maat

Er zijn projecten en situaties die niet passen in bovenstaande mogelijkheden. Daarom bieden wij tevens een interieuradvies op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden en ontvang een vrijblijvende offerte.