Vacature : Verkoopadviseur Slapen (m/v) Voltijd, Deeltijd.

Functieomschrijving
Verkoopadviseur Slapen (m/v) voor runnen zelfstandig filiaal.

WOONPUNT SLAAPSTUDIO  te Zeist is gespecialiseerd in onder andere Auping Tempur en andere bedden merken.
Wij zoeken voor onze winkel een ervaren allround verkoper die meer wil en kan m.b.t. het zelfstandig draaien van een hele winkel opzetten en organiseren van ons nieuw concept, kortom een echte doener met creatieve kwaliteiten. 

Functieomschrijving:

Als ervaren professionele slaapadviseur geef je klanten advies op maat. Bezoekt beurzen voert orders in maakt bestellingen, denkt mee over assortiment en inkoop en natuurlijk ben je een verkoopkanon met aantoonbare ervaring en referenties. Daarnaast krijg je de vrije hand in het invullen van een nieuw slaapconcept.

Functie eisen: 

Je hebt een uitstekende kennis van de slaapbranche en ruime verkoopervaring in een vergelijkende functie. Je bent in staat om het slaapsysteem te adviseren dat het best bij de klant past. Je bent klantvriendelijk, representatief, gedreven, proactief, zelfstandig en een teamspeler.
Je hebt een brede productkennis van bekende merken. Creativiteit en organiseren maken een belangrijk onderdeel uit van je kwaliteiten.
Computerkennis voor invoeren orders bestellingen plannen bezorgingen behoren ook tot de taken. Je krijgt de vrije hand in het samenstellen van assortiment en indeling showroom en bepaalt mede het succes van de winkel als onderdeel van Woonpunt BV.

Wij bieden: 

Een uitdagende baan met goede arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris passende bij ervaring en niveau.  Een organisatie die groeit en veel ambities heeft. 

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Wil je werken en kun je bovendien snel beginnen? Stuur een sollicitatie voorzien van een uitgebreid C.V. naar yofa@woonpunt.com
Soort dienstverband: Voltijd / deeltijd bespreekbaar. Mocht je vragen hebben kan je ook bellen met 06-50660077
Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Onbepaalde Tijd

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.