Verlichting & Lichtadvies

De juiste verlichting op de juiste plek, zo kunt u het beste een lichtplan omschrijven. Woonpunt is gespecialiseerd in het geven van lichtadvies voor woningen, tuinen, winkels, restaurants en kantoren

Voor meer informatie kunt u kijken op bij onze collectie of eventueel bellen naar 030-6923315

Goede verlichting in uw huis is van groot belang. Het geeft sfeer, warmte en moet functioneel zijn. Zeker in de donkere maanden is goed licht belangrijk in uw woning. De verlichting is bepalend voor de sfeer en de kleuren in uw huis. Een goed lichtadvies kan u hierbij helpen.

Lichtadvies bij nieuwbouw of verbouwing

Als u bezig gaat met een nieuw te bouwen huis of een verbouwing van uw huidige huis, is het bepalen van de functie van uw ruimte de eerste stap. De indeling van uw meubels, de plaats van de keuken of de speelhoek voor de kinderen. Als wij een interieuradvies geven, zorgen wij ervoor dat we hier tegelijkertijd ook over mee denken. Als de ruimtes bepaald zijn en de meubels een plek hebben gekregen in de plattegrond is goed te zien waar u accentverlichting (direct licht), basis- of sfeerverlichting (indirect licht) of diffuus (algemeen) licht nodig hebt. En het voordeel van een goed lichtadvies is dat u op deze manier alle snoeren en leidingen kan laten wegwerken, zodat er een mooi strak geheel ontstaat.


Lichtadvies voor uw bestaande inrichting

Voor een bestaande inrichting geven wij ook graag een goed lichtadvies. Een ander soort licht op een nieuwe plek kan al een wereld van verschil geven. De hanglamp boven uw eetkamertafel bijvoorbeeld; gebruikt u deze om de krant te lezen of wilt u hier alleen sfeerverlichting. Klik hier voor een aantal mooie voorbeelden uit onze ruime collectie.

Loop gerust eens binnen en vraag naar een vrijblijvend lichtadvies voor uw bestaande interieur. En wie weet brengen wij u op nog veel meer verrassende ideeën. 


Vakkundig lichtplan

Onze lichtadviseurs zijn u graag van dienst bij het bedenken van uw lichtplan. Dit kan zijn van schemerlamp tot aan het uit handen nemen van het bouwkundig plannen van de basisverlichting. Denk hierbij aan inbouwspots, de juiste plaats voor de elektra. Uiteraard is een eerste gesprek altijd vrijblijvend. Het lichtadvies wordt gegeven vanuit onze complete lichtstudio, waarbij u meteen diverse lichtsoorten kunt zien.
Let op onze acties; Wij organiseren regelmatig gratis lichtadvies dagen, waarbij u onder het genot van een hapje en een drankje een passend lichtadvies krijgt.


Lichtstudio

Vanuit onze lichtstudio geven wij u graag advies. Uiteraard kunnen wij u niet alle collecties volledig laten zien maar onze showroom geeft u voldoende mogelijkheden voor het opdoen van ideeën. Wij zijn niet merk gebonden waardoor wij u altijd het juiste advies kunnen geven met keuze uit de vele merken.
In onze lichtstudio vindt u onder andere de volgende merken: Flos, Occhio, Axel Meisse, Artemide, Foscarini, Eikelenboom, Moooi, Deltalight, Modular, BrandvanEgmond, Quasar, Diesel, Anta, Belux, Trizo, Oligo, Prandina, Metalarte, Studio Italia, Piet Boon, Kreon, Tecnolumen, etc etc etc

Klik hier om naar onze collectie verlichting te gaan en laat u inspireren. Uiteraard bent u ook meer dan welkom in onze lichtstudio